Forum k Photofiltre

Photofiltre => Problémy => Téma založeno: Goglinka 16. 04. 2006, 19:09:01



Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: Goglinka 16. 04. 2006, 19:09:01
Nevíte někdo,jak se dělá prolínání obrázků?Nějak jsem na to nemohla přijít.
Příklad:
(http://img60.imageshack.us/img60/4429/marlene5zt.th.jpg) (http://img60.imageshack.us/my.php?image=marlene5zt.jpg)


Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: Anonymous 17. 04. 2006, 00:27:42
Zkus aritmetický plugin. SuE ho popisuje:

http://photofiltre.suewebik.net/aritmetic3.html
http://photofiltre.suewebik.net/aritmetic4.html


Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: Goglinka 22. 04. 2006, 15:51:06
Jenže mě to pořád ukazuje nějakou chybu.


Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: Maw 22. 04. 2006, 19:29:47
Pokus se definovat svoji chybu. Ale já bych začal něčím jednodušším. A když už se pouštíš do aritmeticů, je potřeba postupovat pomalu a kontrolovat jednotlivé kroky. Vše je jen na trpělivosti. Přeji ti mnoho úspěchů.:eureka:


Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: Anonymous 01. 05. 2006, 14:33:12
Jak do nástroju dostanu zásuvné moduly?


Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: Goglinka 07. 05. 2006, 16:03:58
Jé,tak už mi to de...Jenom ale se dvěma obrázkama,neví někdo,jak se to dělá,když chci prolnout tři nebo čtyři obrázky????;)


Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: SuE 07. 05. 2006, 18:12:45
googlinka: asi budeš muset postupně :-)

anonymni: podívej se na návod tu: http://photofiltre.suewebik.net/pluginy.html


Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: Goglinka 10. 07. 2006, 20:09:23
Na netu jsem našla zajímavou koláž,dělanou zřejmě ve PhotoShopu.Zajímalo by mne,jestli jde něco podobného i ve PhotoFiltre?
(http://d.foto.radikal.ru/0607/330bbe4b10d7t.jpg) (http://foto.radikal.ru/f.aspx?d0607330bbe4b10d7jpg)


Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: Maw 10. 07. 2006, 20:12:40
Goglinka: podle mého je to šopa. V PhotoFiltre to tak neuděláš. Tady je potřeba použít PhotoFiltre Studio (vrstvy, prolínání vrstev, maskování a pod)


Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: Jitkara 10. 07. 2006, 22:25:53
V PF to uděláš, ale je to taková dřina, že to snad za to nestojí. Musíš si přesně rozmyslet pořadí, skoro ke každému vložení si  nachystat masku, ... a pořád si všechno schovávat a dělat nové a nové kopie, aby šlo vrátit "špatný" krok
Kdysi jsem dělala třeba tohle, ale opakovat bych to nechtěla :cool:
(http://chytrak.xhosting.cz/gallery/1124384903_marylin.jpg)


Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: Anonymous 05. 04. 2007, 21:15:34
Mám k tomuto tématu dotaz: musí mít obrázky, které chcu prolnout stejnou velikost, jako jste to měli v návodech? S tou ženou a mraky.. Děkuji za odpověď


Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: Jitkara 06. 04. 2007, 10:08:39
Když zkusíš různou velikost, tak zjistíš, že se upraví na stejnou velikost. Takže musí.
Lze to obejít třeba vkládáním s maskou nebo tu část přechodu si udělat "vedle" - použít jenom výřez a pak zase do původního vložit a určitě se ještě něco najde.


Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: Goglinka 27. 08. 2007, 12:25:50
Prosím,neví někdo,jestli jde v PF udělat takovéhle prolínání?

(http://rs.foto.radikal.ru/0708/f5/3a1712c39497.png)   (http://rs.foto.radikal.ru/0708/e3/c0217c53cde4.png)


Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: Maw 27. 08. 2007, 12:32:59
V PhotoFiltre (free) jen s obtížema a výsledek není úplně super. V PhotoFiltre Studio ano, je to práce s vrstvama, rychlou maskou apod.

Maw   :cool:


Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: Anonymous 19. 05. 2008, 10:22:09
můžete nám pls rychle napsat co víte o vrstvách v photofiltre? P.S.:spěchá do 10min:bounc::frog:;):karate:


Název: Prolínání obrázků
Přispěvatel: Maw 19. 05. 2008, 10:38:59
Photofiltre s vrstvama nepracuje.  Práci ve vrstvách zvládá jen Photofiltre Studio v placené verzi.

Maw:cool: