Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Photofiltre « Problémy «  (Moderátor: Jitkara)Automatizace/dávky
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Automatizace/dávky  (Přečteno 3134 krát)
Ivosisko
Newbie
*
Příspěvků: 3


WWW
« kdy: 01. 07. 2008, 22:01:19 »

Oblíbil jsem si v nabídce "Filtry" pro výrobu rámečku položku "Rámeček/3D rámeček". Nyní chci tento rámeček aplikovat na několik set fotografií. Chtěl jsem tuto činnost zautomatizovat, ale v nabídce "Nástroje/Automatizace-Dávky.../Filtry" tyto možnosti nejsou. Je nějaká cesta, jak si tento postup zautomatizovat?

Dík, Ivo.
Zaznamenáno

Dík, Ivo.
Jitkara
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1014



WWW
« Odpověď #1 kdy: 02. 07. 2008, 09:22:59 »

Mám obavu, že není. Smutek
Zaznamenáno
Ivosisko
Newbie
*
Příspěvků: 3


WWW
« Odpověď #2 kdy: 02. 07. 2008, 11:03:59 »

Ještě mě napadlo, zda se nějak nedá editovat záložka Akce (v nabídce Nástroje/Automatizace-Dávky...).....navíc jsem nepochopil, k čemu tam je ono tlačítko "Uložit nastavení" :-)
Zaznamenáno

Dík, Ivo.
Ludek
Hero Member
*****
Příspěvků: 534


« Odpověď #3 kdy: 16. 07. 2008, 17:16:23 »

ak 3D tak asi jednu po druhej samostatne,chytíš prax a potom ti to ide raz-dva:otvoriť/kopirovať/vložiť/uložiť...
Potom je tu druhá možnosť,ale nepíše nič o 3D.Ale podla popisu máš celý subor oramečkovaný cobydup.
http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/spravafotografii/goodframe/
Zaznamenáno
Ivosisko
Newbie
*
Příspěvků: 3


WWW
« Odpověď #4 kdy: 16. 07. 2008, 22:48:39 »

Díky, kouknu na to.......musím však konstatovat, že všechno zlé je pro něco dobré - v drtivé většině případů používám Photoshop, jen na ty rámečky jsem se přepínal do Photofiltre.....a tak mě situace donutila "poštudovat" Photoshop a hle - i v tom Photoshopu je to jednoduché a lze to provést v dávce :-) ..... takže ještě jednou dík všem ochotným
Zaznamenáno

Dík, Ivo.
Stran: [1]
  Tisk  
 
Skočit na: