Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Jen tak « Pokec «  (Moderátor: Jitkara)problémy
Stran: 1 [2]
  Tisk  
Autor Téma: problémy  (Přečteno 19257 krát)
Jana
Hero Member
*****
Příspěvků: 648



« Odpověď #25 kdy: 04. 01. 2009, 10:37:39 »

:bounc: a fotečky???když už to maká Co??? tady není sníh tak bych se alespóň pokochala Smích
Zaznamenáno
Jana
Hero Member
*****
Příspěvků: 648



« Odpověď #26 kdy: 17. 01. 2009, 15:41:31 »

Ahojky tak jsem se tady úplně ztratila,je to pěkné ale bude mi to chvilku trvat. Ludku potřebovala bych prosím někde získat otrhaný rámeček-díky a zdravím Kroutím očima
Zaznamenáno
sueva
Administrator
Jr. Member
*****
Příspěvků: 57



« Odpověď #27 kdy: 17. 01. 2009, 15:50:39 »

kuk na oznámení, fotky, které byly vkládané jako přílohy přímo do starého fora, jsou teď jen jako odkazy pod čerou v příspěvku
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1014



WWW
« Odpověď #28 kdy: 17. 01. 2009, 16:04:09 »

Paní domácí, je to perfektní  Smích

Ale hlásím jednu potíž ve Firefoxu nemám odkazy na obrázky pod příspěvky (v iE7 to jede normálně)
Zaznamenáno
sueva
Administrator
Jr. Member
*****
Příspěvků: 57



« Odpověď #29 kdy: 17. 01. 2009, 16:15:22 »

uh? já to ve firefoxu vidím  Kroutím očima
teď už to bude dělat i malé náhledy ale z toho starého to nějak nejde  Pláč


ty staré přílohy vypadají  to takhle v současném defaultním vzhledu fora:


* odkaz.gif (5.41 KB, 500x211 - prohlédnuto 658 krát.)
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1014



WWW
« Odpověď #30 kdy: 17. 01. 2009, 17:21:56 »

Tak jsem to zkoumala  Co??? Když jsem Host, tak přílohy vidím, jakmile se přihlásím, tak jsou fuč.  Dělá mi to na FF i IE.
---------------------
Pokračovala jsem a zkoušela všechno možné a poslední pokus bylo vytvoření fungl nového účtu. A na něm mi jede všechno  Úsměv. Takže se asi nepovedl přenos mého účtu?  Kroutím očima Co s tím uděláme?

« Poslední změna: 17. 01. 2009, 18:04:13 od Jitkara » Zaznamenáno
sueva
Administrator
Jr. Member
*****
Příspěvků: 57



« Odpověď #31 kdy: 17. 01. 2009, 20:15:07 »

omlouvám se, chyba v matrixu

u moderatora a global moderatora nebyly přílohy zaškrtnuté v právech přístupu .. sice nechápu logiku tohoto výchozího nastavení ale co už ..
zkus to prosím zkntrolovat znova

dík
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1014



WWW
« Odpověď #32 kdy: 17. 01. 2009, 20:26:23 »

díky, už to všechno je, jak má být  Smích
Zaznamenáno
Ludek
Hero Member
*****
Příspěvků: 534


« Odpověď #33 kdy: 17. 01. 2009, 22:13:44 »

no ja mám tiež otázku
keď som sa na starom prihlasoval,stačilo zadať prvé písmeno mena a systém si ma pamatal.Ale tu to tak nieje,musím zapísať celé meno aj heslo.Ale ak napríklad označím trvalé prihlásenie,to síce problém vyrieši,ale z daného pc má každý prístup pod mojimi údajmi. Hněv
Zaznamenáno
Ludek
Hero Member
*****
Příspěvků: 534


« Odpověď #34 kdy: 17. 01. 2009, 22:27:13 »

Ahojky tak jsem se tady úplně ztratila,je to pěkné ale bude mi to chvilku trvat. Ludku potřebovala bych prosím někde získat otrhaný rámeček-díky a zdravím Kroutím očima
Jana ,asi ti tentokrát nepomôžem,budeš musieť pohladať v odkazoch... Smutek
Zaznamenáno
sueva
Administrator
Jr. Member
*****
Příspěvků: 57



« Odpověď #35 kdy: 17. 01. 2009, 23:03:37 »

tak s tím asi nic neudělám   Pláč
Zaznamenáno
Jana
Hero Member
*****
Příspěvků: 648



« Odpověď #36 kdy: 20. 01. 2009, 10:10:21 »

Ahoj lidi mám na Vás velikou prosbu,chci si koupit nový NTB  s 17"monitorem,ale někde jsem četla že to bude na prohlížení fotek veliké zklamání,vůbec tomu nerozumím Co??? tak Vás moc prosím o názor. Díky Úsměv
Zaznamenáno
Maw
Pomůžu, když budu vědět.
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1088



WWW Email
« Odpověď #37 kdy: 20. 01. 2009, 10:35:12 »

To Jana:
odpověď na Vaši otázku není vůbec jednoduchá. Spíš je to na akademickou diskusi. Nicméně:
1 - Co největší paměť - 2G je dnes minimum
2 - Procesor dvoujádrový by měl být standardem
3 - Pokud možno matný monitor, jinak si vykoukáte oči. Lesklý nejde barevně vyvážit s ohledem na parazitní lesky
4 - Dobrý prodejce je ALZA nebo MIRONET
5 - Pozor, u ntb ACER je taková zvláštnost, že jediné servisní místo je tady u nás v Brně, zato dokonalé. Stejně to   tam pošle Váš prodejce . . .
6 - S ohledem na moje znalosti bych si koupil ntb bez Operačního systému a použil bych open source LINUX.- Úspora u některým modelů ntb bez OS je až 5 000,--
7 - Čtečka karet je standardem!!!
8 - Ať je to jak chce, stejně bych si k ntb koupil pořádný monitor. Sám mám 24" FujitcuSeimens a nedám na něj dopustit
9 - Stejně  bude rozhodnutí na Vás. Já bych se toho nebál a nechal bych si v "solidní" prodejně poradit. Alza je fakt super prodejce a mám s nimi ty nejlepší zkušenosti. Prodejna, tedy ta kamenná je i v Praze.
10 - Držím palce s výběrem

MAw Valím oči! Super!
Zaznamenáno
Jana
Hero Member
*****
Příspěvků: 648



« Odpověď #38 kdy: 20. 01. 2009, 13:37:30 »

To: Maw
moc děkuju ale já nemůžu mít věci jednoduché. Bohužel přï výběru jsem limitovaná tím,že NTB musí mít slot pro PCMCIA a těch je málo. Existuje taky adaptér který stojí cca 3.500 a ještě navíc nepracuje se včemi NTB  četla jsem na něj recenzi a nic moc.za nový modem jsem se upsala operátorovi na dva roky,protože většinu roku jinou možnost než připojení přes T-Mobile nemám. Takže jsem úplně bezradná-prodejce ALZA mě vyhovuje-mají kamenný obchod v Holešovicích což je dobrý ale nevím jestli na místě taky vedou poradnu.
Hlavně jsem se taky chtěla dozvědět proč je na tom 17" displ.jiná ta fotografie?
Ještě jednou díky a zdravím Úsměv
Zaznamenáno
Maw
Pomůžu, když budu vědět.
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1088



WWW Email
« Odpověď #39 kdy: 20. 01. 2009, 17:31:23 »

To Jana:
pokud jste vázána připijením k T-Mobile tak si vezměte ntb přímo od nich. Ale podmínky neznám. Alza určitě nějakou specializovanou poradnu mít nebude, nicméně stále si myslím, že v prodejně najdete spoustu fundovaných pracovníků schopných odpovědět i ty nejzáludnější otázky. tak jen do toho. Nevím, co máte na mysli se zobrazením fotografie na 17" monitoru. Žádný rozdíl nenajdete. Jen si musíte provést kalibraci monitoru (také poradí v prodejně, když jim řeknete, že na něm budte upravovat fotky). Na lesklém monitoru se hůře dívá na fotky. . . proto ty matné.

Maw Valím oči! Super!
Zaznamenáno
Jana
Hero Member
*****
Příspěvků: 648



« Odpověď #40 kdy: 24. 01. 2009, 09:42:03 »

 Kroutím očima ani jsem netušila,že to bude až tak složitý,ten výběr se slotem PCMCIA je tak omezený,že výběr skoto žádný a oni nabízejí NTB ještě horší než mám teď a ješte se musí přejít na dražší měsíční platby-no prostě i kdybych prý nemohla využívat stávající zařízení stejně bych ho musela ten rok platit,jsem z toho zoufalá ale budu muset s tím jak to je vydržet rok >:(neznalost se nevyplácí  Úsměv zdravím a děkuji za snahu Úsměv
Zaznamenáno
Maw
Pomůžu, když budu vědět.
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1088



WWW Email
« Odpověď #41 kdy: 24. 01. 2009, 16:35:28 »

Ano, problém je vždy když koupíte zařízení vázané na jiné (poskytovatel, dodavatel, podvodník . . ). Také mi vadí, že třeba nemohu u mobilního telefonu volně přecházet od operátora k operátorovi . . . Ať žije tržní prostředí.

Maw  Valím oči! Super!
Zaznamenáno
Ludek
Hero Member
*****
Příspěvků: 534


« Odpověď #42 kdy: 01. 02. 2009, 15:02:17 »

ja mam T-mobil a kludne prídem ku ktorému chcem.Aj mobil funguje a bez problémov.







Ale len pod T-mobilom Šok
Zaznamenáno
Jana
Hero Member
*****
Příspěvků: 648



« Odpověď #43 kdy: 02. 02. 2009, 11:43:06 »

To já takový štěstí nemám ,nechtějí mi modem vyměnit za jiný,který má USB koncovku,musím rok počkat,dávno bych od nic utekla ale na chatě bohužel jiný operátor nefunguje :'(za 800.-měsíčně to je fakt k  Pláč
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]
  Tisk  
 
Skočit na: