Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Photofiltre « Problémy «  (Moderátor: Jitkara)Prolínání obrázků
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Prolínání obrázků  (Přečteno 7327 krát)
Goglinka
Newbie
*
Příspěvků: 8


« kdy: 16. 04. 2006, 19:09:01 »

Nevíte někdo,jak se dělá prolínání obrázků?Nějak jsem na to nemohla přijít.
Příklad:
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #1 kdy: 17. 04. 2006, 00:27:42 »

Zkus aritmetický plugin. SuE ho popisuje:

http://photofiltre.suewebik.net/aritmetic3.html
http://photofiltre.suewebik.net/aritmetic4.html
Zaznamenáno
Goglinka
Newbie
*
Příspěvků: 8


« Odpověď #2 kdy: 22. 04. 2006, 15:51:06 »

Jenže mě to pořád ukazuje nějakou chybu.
Zaznamenáno
Maw
Pomůžu, když budu vědět.
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1088



WWW Email
« Odpověď #3 kdy: 22. 04. 2006, 19:29:47 »

Pokus se definovat svoji chybu. Ale já bych začal něčím jednodušším. A když už se pouštíš do aritmeticů, je potřeba postupovat pomalu a kontrolovat jednotlivé kroky. Vše je jen na trpělivosti. Přeji ti mnoho úspěchů.:eureka:
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #4 kdy: 01. 05. 2006, 14:33:12 »

Jak do nástroju dostanu zásuvné moduly?
Zaznamenáno
Goglinka
Newbie
*
Příspěvků: 8


« Odpověď #5 kdy: 07. 05. 2006, 16:03:58 »

Jé,tak už mi to de...Jenom ale se dvěma obrázkama,neví někdo,jak se to dělá,když chci prolnout tři nebo čtyři obrázky?Co???Mrknutí
Zaznamenáno
SuE
Full Member
***
Příspěvků: 167



WWW
« Odpověď #6 kdy: 07. 05. 2006, 18:12:45 »

googlinka: asi budeš muset postupně :-)

anonymni: podívej se na návod tu: http://photofiltre.suewebik.net/pluginy.html
Zaznamenáno
Goglinka
Newbie
*
Příspěvků: 8


« Odpověď #7 kdy: 10. 07. 2006, 20:09:23 »

Na netu jsem našla zajímavou koláž,dělanou zřejmě ve PhotoShopu.Zajímalo by mne,jestli jde něco podobného i ve PhotoFiltre?
Zaznamenáno
Maw
Pomůžu, když budu vědět.
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1088



WWW Email
« Odpověď #8 kdy: 10. 07. 2006, 20:12:40 »

Goglinka: podle mého je to šopa. V PhotoFiltre to tak neuděláš. Tady je potřeba použít PhotoFiltre Studio (vrstvy, prolínání vrstev, maskování a pod)
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1014



WWW
« Odpověď #9 kdy: 10. 07. 2006, 22:25:53 »

V PF to uděláš, ale je to taková dřina, že to snad za to nestojí. Musíš si přesně rozmyslet pořadí, skoro ke každému vložení si  nachystat masku, ... a pořád si všechno schovávat a dělat nové a nové kopie, aby šlo vrátit "špatný" krok
Kdysi jsem dělala třeba tohle, ale opakovat bych to nechtěla :cool:
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #10 kdy: 05. 04. 2007, 21:15:34 »

Mám k tomuto tématu dotaz: musí mít obrázky, které chcu prolnout stejnou velikost, jako jste to měli v návodech? S tou ženou a mraky.. Děkuji za odpověď
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1014



WWW
« Odpověď #11 kdy: 06. 04. 2007, 10:08:39 »

Když zkusíš různou velikost, tak zjistíš, že se upraví na stejnou velikost. Takže musí.
Lze to obejít třeba vkládáním s maskou nebo tu část přechodu si udělat "vedle" - použít jenom výřez a pak zase do původního vložit a určitě se ještě něco najde.
Zaznamenáno
Goglinka
Newbie
*
Příspěvků: 8


« Odpověď #12 kdy: 27. 08. 2007, 12:25:50 »

Prosím,neví někdo,jestli jde v PF udělat takovéhle prolínání?

 
Zaznamenáno
Maw
Pomůžu, když budu vědět.
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1088



WWW Email
« Odpověď #13 kdy: 27. 08. 2007, 12:32:59 »

V PhotoFiltre (free) jen s obtížema a výsledek není úplně super. V PhotoFiltre Studio ano, je to práce s vrstvama, rychlou maskou apod.

Maw   :cool:
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #14 kdy: 19. 05. 2008, 10:22:09 »

můžete nám pls rychle napsat co víte o vrstvách v photofiltre? P.S.:spěchá do 10min:bounc::frog:Mrknutí:karate:
Zaznamenáno
Maw
Pomůžu, když budu vědět.
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1088



WWW Email
« Odpověď #15 kdy: 19. 05. 2008, 10:38:59 »

Photofiltre s vrstvama nepracuje.  Práci ve vrstvách zvládá jen Photofiltre Studio v placené verzi.

Maw:cool:
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  
 
Skočit na: