Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Photofiltre « Problémy «  (Moderátor: Jitkara)Nevím jak a co... =(
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Nevím jak a co... =(  (Přečteno 4300 krát)
Amicale
Newbie
*
Příspěvků: 1


« kdy: 14. 07. 2010, 17:12:30 »

Prosím vás,
Photofilter je pro mě novou a velkou záhadou. Zkoušela jsem udělat tot: http://photofiltre.suewebik.net/texthalo.html ale když mám označený text nemůžu kliknout na filtry / optické efekty atd... co mám dělat? Dělám něco špatně? Nebo jsem to nepochopila?
 Děkuju předem za odpověď  Úsměv
Amicale
Zaznamenáno
vento
Newbie
*
Příspěvků: 3


« Odpověď #1 kdy: 25. 07. 2010, 11:44:13 »

Dobrý den. Chci se informovat zda Photofiltre studio X je vhodny ke zpracování foto ve formatu RAW. děkují
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1014



WWW
« Odpověď #2 kdy: 25. 07. 2010, 20:58:03 »

RAW ti otevře, ale víc nečekej.
Pokud hledáš na RAW něco free, zkus Raw Therapee
« Poslední změna: 25. 07. 2010, 21:47:44 od Jitkara » Zaznamenáno
vento
Newbie
*
Příspěvků: 3


« Odpověď #3 kdy: 26. 07. 2010, 17:56:42 »

Mam na mysli, že RAW zpracují na Tiff v jinem editoru a Photo filtru studio x 10.2. pak upravy typu zaměna oblohy montaže, razitko, guma a jine upravy, jelikož toto neni třeba v capture one 5, tam žadne takovéto nastroje zřejmě nejsou, jo je tam zaostřeni vyvaž .bílé, kontrast, a spousty jinych funkci, ale funkce typu laso, spray, guma kouz. hulka tam neni.  Děkují za nazor
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1014



WWW
« Odpověď #4 kdy: 26. 07. 2010, 19:25:04 »

to půjde Úsměv
Zaznamenáno
vento
Newbie
*
Příspěvků: 3


« Odpověď #5 kdy: 30. 07. 2010, 14:11:03 »

Dobrý den. Potřebují informaci zda lze v Photofiltre studio x 10.3.1 změnit vybarveni plochy, nebo změnit barvy celeho editoru, viděl jsem na obrazcich v různých barvach plocu i cely editor. A ještě bych měl dotaz, zda se da v tomto editoru zadat" format RAW, protože mě to nezobrazi fota v tomto formatu, vim že da se zadat format RAW, ale ne nastalo pokažde se to musi v tom okně dole nastavit. Někde jsem četl, že přes photofiltre klik. pravým tlačitkem na obrazek ve windows + otev. v programu+ zvolit program- nemužu nikde najit obrazek atd.. nevim co měl autor tohoto přispěvku na mysli.  Děkují za radu.
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  
 
Skočit na: