Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Photofiltre « Problémy «  (Moderátor: Jitkara)Čeština a registrácia
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Čeština a registrácia  (Přečteno 17621 krát)
Anonymous
Host
« kdy: 25. 07. 2006, 14:45:33 »

Ahojky Úsměv Nejake nechtene jsem se asik preklikla a nastavila jiny jazyk ... nejakou spanelstino nebo ja nevim Smích a ted nevim jak si to zase prepnout na cestinu ... Smutek help me Smutek
Zaznamenáno
paya
Newbie
*
Příspěvků: 1


« Odpověď #1 kdy: 31. 01. 2007, 14:40:41 »

Ahoj, nejprve bych chtěla pochválit stránky. Právě jsem si stáhla Photofilter a tak sháním informace, kde se dá. Tady jsou ale nejlepší... Nevím jestli to tady můžu říct, ale stáhla jsem si tento program ze stahuj.cz, kde byla i čeština. No výsledku,který jsem předpokládala jsem se ale nedočkala. Program mám stále v angličtině a už nevímco s tím. Ta čeština(translationCZ) obsahuje nějaké návody Photofiltre a Photomasque, ale myslela jsem, že přímo okno s funkcemi bude česky(jako např. Word - je v češtině- a tak) Omlouvám se za splašený popis, ale počítačový expert nejsem. Pomohlo by nějak nastavit jazyk, přímo ve spuštěném programu? Prosím na co možná nejrychlejší odpověď. Jsem nedočkavá*Děkuji Paya
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1014



WWW
« Odpověď #2 kdy: 31. 01. 2007, 17:35:29 »

Ty dva soubory stačí nahrát do adresáře, kde máš nainstalovaný Photofiltre - a znovu po pustit a měl by být česky.
Zaznamenáno
sueva
Administrator
Jr. Member
*****
Příspěvků: 57



« Odpověď #3 kdy: 31. 01. 2007, 17:39:18 »

v tom zipu s českou verzí je soubor translationCZ.plg a ten přesň to adresáře, kde máš photofiltre. Jestli tam máš jiný translation (z jiného jazyka), tak ho vyhoď
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #4 kdy: 08. 02. 2007, 16:04:48 »

Možná jsem úplná jitrnica:embar:, ale mě to taky nejde spustit v češtině. Může mi prosím prosím poradit, kde má být všechno naistalováno. Mám to v Program Files. Moc se omlouvám za svou neschopnost:flame:
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #5 kdy: 09. 02. 2007, 06:27:44 »

Už je to v pořádku:embar::embar::embar:
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #6 kdy: 18. 02. 2007, 16:17:18 »

ahojky mohl by mi nekdo poradit jak dat ve fotofiltru češtinu kdyžtak mi napište na e-mail lucverolsen@seznam.cz diky za odpoved....
Zaznamenáno
Ludek
Hero Member
*****
Příspěvků: 534


« Odpověď #7 kdy: 18. 02. 2007, 19:11:39 »

a čítať vieš,keď žiadaš odpoveď.Ak ano,tak si prečítaj odpovede vyššie.
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #8 kdy: 03. 03. 2007, 13:16:56 »

soubor studioCZ (coz by mela byt ta cestina) mam ve stejne slozce jako samotny program ale kdyz vymazu ten TanslationEN,pri otevirani photo filre se tam zas objevi....nevim proc a hlavne co s tim....predem vam moc dekuji. Andrea
Zaznamenáno
Maw
Pomůžu, když budu vědět.
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1088



WWW Email
« Odpověď #9 kdy: 03. 03. 2007, 15:16:52 »

Předpokládám, že máš program korektně nainstalován. Tedy vše uloženo ve složce Program Files/PhotoFiltre Studio (velikost složky by měla být asi 5,13MB). Tato složka po nainstalování obsahuje i soubor "studioEN - soubor PLG, velikost 113kB). To je ten, který je tam od programátora uložen jako anglická verze. Na oficiálních stránkách programu si stáhni soubor "studioCZ - soubor PLG, velikost 107kB). Po rozbalení si jej přesuň do složky PhotoFiltre Studio. Restartuj program a můžeš ho hned v klidu používat v české verzi. Není nutné z něj nic odinstalovávat. Mohou tam být programátorem dané  asociace právě na složky EN a to potom může dělat problém.

Maw :cool:
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #10 kdy: 06. 03. 2007, 11:04:55 »

vcera jsem si stahla program photofiltre a mam to v anglictine cetla jsem si to tady ale nejak to nechapu nemohl by mi nekdo zaslat odpoved na email Sandra.Phoebe@seznam.cz   predem děkuji.MrknutíMrknutíMrknutíMrknutíMrknutíMrknutí
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #11 kdy: 06. 03. 2007, 11:05:47 »

jo a potrebuju to do čestiny MrknutíMrknutíMrknutíMrknutí
Zaznamenáno
Maw
Pomůžu, když budu vědět.
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1088



WWW Email
« Odpověď #12 kdy: 06. 03. 2007, 11:56:55 »

Sandro - na email ti odpovídat nebudu. A to z jednoho prostého důvodu: Aby si každý mohl přečíst diskuzi.
Takže: Program PhotoFiltre si stáhneš z oficiálních stránek http://photofiltre.free.fr/frames_en.htm
na stejné stránce je v sekci Language for PhotoFiltre i soubor "Cesky" ve velikosti 51kB. Ten si stáhni také. Program nainstaluj do Program files tvého PC. Soubor (cesky) otevři a jeho obsah ulož do stejné složky jako jsi si nainstalovala PhotoFiltre. Program restartuj a máš ho v češtině. Pokud používáš PhotoFiltre Studio tak jeho instalaci jsem popsal pro někoho o pár řádků výše v diskuzi. Předpokládám, že je to tak jednoduché, že další komentář není nutný.

Maw :cool:
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #13 kdy: 09. 03. 2007, 23:25:33 »

Jéje. Jéje. Udělala sem všechno v rámci těchhle popisů (aspoň bych na to přísahala!!!) a výsledkem je, že už to na mě nemluví anglicky, nýbrž francouzsky! (Merde! Merde!) Je to sice změna k lepšímu, ale pořád to neni .... hm ..... tak trochu ono.
Zaznamenáno
Maw
Pomůžu, když budu vědět.
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1088



WWW Email
« Odpověď #14 kdy: 10. 03. 2007, 15:51:08 »

Přísahat nemusíš. Prostě jsi neudělala přesně to, co je tam napsáno. Žádná jiná rada není. Zvládlo to už tolik lidí, tak se trošku snaž. Stačí když si stáhneš češtinu, tu rozbalíš a rozbalený soubor přetáhneš do složky, kde máš KOREKTNĚ  nainstalovaný program. Mám vyzkoušeno, že dítě ve třetí třídě to zvládlo.

Maw:cool:

[Upravil dne 10-3-2007   Jitkara]
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #15 kdy: 22. 04. 2007, 13:14:51 »

Čeština mi taky nejede  už jsem udělal co se dalo. Nebude to tím vážení, že čeština podporuje jenom do verze 6.x? Všichni tady instalujeme 8.x??? A zas úplná lama nejsem.
Rfox
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #16 kdy: 22. 04. 2007, 13:21:07 »

Tedy jak jsem pravil. Čeština funguje pouze u free verze 6.x. Jak prosté milý Watsone :cool:
Zaznamenáno
Maw
Pomůžu, když budu vědět.
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1088



WWW Email
« Odpověď #17 kdy: 22. 04. 2007, 13:40:25 »

No to si nejsem jistý. Myslím, že každá verze PhotoFiltre (free) je opravdu číslována 6._._, , poslední verze má číslo 6.2.7. To, co je číslováno 8._._ je PhotoFiltre Studio, tedy placený program. Poslední verze je 8.1.1 a i tato verze umí česky. Měl jsem ji v 30 denní verzi nainstalovánu a mluvila na mě česky (po instalaci češtiny).
Takže špatná stopa milý Watsone?

Maw  :cool:
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #18 kdy: 23. 04. 2007, 00:46:17 »

N tak sem asi blbej, jinak to nevidím :bounc: rfox
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #19 kdy: 28. 04. 2007, 21:26:42 »

kde se da stahnout ta čestina do photofiltre dekuji
Zaznamenáno
sueva
Administrator
Jr. Member
*****
Příspěvků: 57



« Odpověď #20 kdy: 29. 04. 2007, 13:31:29 »

přímo na webu photofiltre: http://photofiltre.free.fr/utils/TranslationCZ.zip
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #21 kdy: 04. 05. 2007, 20:06:13 »

Vážení, mícháte tu více programů.

PhotoFiltre Studio (též PFS) - první verze 7, aktuální 8. Má svoji češtinu na své download stránce. Je shareware, či-li vyzkoušej (30 dní), chceš-li používat - zaplať.
http://www.photofiltre-studio.com/download-en.htm

PhotoFiltre (též PF) - verze 6 (mám pocit, že další nebude Smutek ). Má svojí češtinu na svojí stránce download. Je freeware - zadarmo.
http://photofiltre.free.fr/download_en.htm

Pokud stáhnete program a češtinu z jedné stránky, měla by čeština být funkční. Při záměně to bude problém (jiné texty). Další čísla za prvním v označení verze programu (6.2.7, 8.1.1) obvykle nejsou podstatná.
Zaznamenáno
Ludek
Hero Member
*****
Příspěvků: 534


« Odpověď #22 kdy: 06. 05. 2007, 14:40:47 »

Vela nedorozumení okolo PF a PFS vzniká nielen chybou začiatočníkov,ale aj majitelov serverov.Na www.stahuj.cz je možnosť stiahnuť program: pf-setup-en PFstudio-6.2.7.free ,dokonca je k nemu aj čeština. Vo verzii 8.1.0 je shareware,uvádza sa ďalej.
Podla mojich vedomostí/nemusím vedieť všetko/tam slovo "studio" nemá čo hladať.Stačí spustiť začiatok inštalácie a na obrazovke vyskočí okno na spustenie inštalácie PF a nie PFStudio. Ale až pri spustení skutočnej inštalácie PFS vyskočí okno na inštaláciu Studia.Ale kto by to už sledoval,keď je to uvedené v popise programu a aj pod ikonou inštalácie.
------------------------------------------------------------------------------
Zatial som sa stretol s PF free len do verzie 6.2.7 /max.7/     a PFS shareware /30 dní/ od verzie 8.1.0 /min.7/
------------------------------------------------------------------------------
Tak sa netreba diviť,ak sa začiatočníci neustále odvolávajú na PF / PFS a nefunknosť češtiny.Stačí si stiahnuť skutočný program PF Studio,k nemu češtinu hoci z uvedenej stránky a problém je na svete.
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  
 
Skočit na: