Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Photofiltre « Problémy «  (Moderátor: Jitkara)paprsek
Stran: 1 [2]
  Tisk  
Autor Téma: paprsek  (Přečteno 17542 krát)
Anonymous
Host
« Odpověď #25 kdy: 13. 03. 2007, 10:39:18 »

Jseš opravdu moc hodná:-))) ale jsem starej člověk a mě bohužel nestačí říct změnou masky Jitkaro prosím podrobněji já se fakt pilně učím ,snažím se ale jde to pomalu. Díky Jana
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1014



WWW
« Odpověď #26 kdy: 13. 03. 2007, 10:58:30 »

Buď změnit velikost (je to v návodech) nebo si udělat novou. Takovou, na které bude reflektor, jaký má být. To není tak úplně triviální a nemůžu dát jednoznačný návod, snad se asi bude hodit plugin na gradient (přechod) a zkoušet a zkoušet. Smích
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #27 kdy: 14. 03. 2007, 11:16:13 »

Díky moc už se povedlo a jestli ještě můžu ? Ze čtverce kruh mi jde Y a X axis. Ale šel by taky napsat text do kruhu ? Děkuji Jana
Zaznamenáno
sueva
Administrator
Jr. Member
*****
Příspěvků: 57



« Odpověď #28 kdy: 14. 03. 2007, 17:45:19 »

na to možná pomůže plugin text to path - http://plugins.photofiltre.com/plugins/Text2Path.zip
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #29 kdy: 14. 03. 2007, 20:01:28 »

Plugin jsem si stahla rozbalila ale ani na boku ani v zásuvných modulech se mi neobjevil. Múžete mi poradit prosím. Děkuji Jana
Zaznamenáno
Maw
Pomůžu, když budu vědět.
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1088



WWW Email
« Odpověď #30 kdy: 14. 03. 2007, 20:21:01 »

Jana: je to velmi jednoduché. V nástrojové liště je ZOBRAZENÍ, tak si tam zaškrtni - Lišty zásuvných modulů - no a jeto!

Maw:cool:
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #31 kdy: 14. 03. 2007, 20:41:38 »

Já už tam mám několik doporučených pluginů,všechny fungují ale tento na text tam prostě nemám. Asi jsem udělala chybu stahla jsem ho rozbalený ( ostatně jako všechny předešlé) a uložila do pluginů. Dělám asi něco špatně. Tak nevím. Díky Jana
Zaznamenáno
Maw
Pomůžu, když budu vědět.
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1088



WWW Email
« Odpověď #32 kdy: 14. 03. 2007, 20:48:25 »

Jana: nezoufej. Odinstaluj to co se tváří jako ten problematický plugin. Znovu si ho stáhni, rozbal a to rozbalené ulož do složky plugin programu. Musí to fungovat. Moc možností totiž není.

Maw :cool:
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #33 kdy: 14. 03. 2007, 21:23:12 »

Už se mi to povedlo a vyzkoušela jsem je to fakt dobrý. Jsem prostě starej člověk jde mi to pomalu o to větší mám radost když se zadaří. Dělám s programem teprve měsíc a je to moje jediná zábava. No nic moc děkuji Jana
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #34 kdy: 17. 03. 2007, 14:15:11 »

Tak plugin Text to path mám ale je to náročný ještě se mi nepodařilo dát text do kruhu. Ale zajímalo by mě zda jde s Photofiltrem dát do obrázku průhledná jako skleněná koule.Děkuji moc Jana
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1014



WWW
« Odpověď #35 kdy: 17. 03. 2007, 16:56:59 »

chce to zkoušet a zkoušet :embar:
Něco jako skleněná koule je tady http://frontpagesolutions.com/photofiltre/t/01/index.htm - pokud jsem dotaz dobře pochopila
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #36 kdy: 18. 03. 2007, 16:26:59 »

To poctivě dělám koule se mi povedla i když jsem vynechala Menu/Výběr/Contract , šířka 2 to fakt nevím co je. Do koule jsem dala obrázek ale nemohu jí položit aniž by šel podklad sebou. Podle návodu obrázek : Úpravy/kopírovat,aktivuj podklad , Úpravy/Vložit a potom Výběr/transformace/volně mě toto nejde rozkliknout.Jinak moc děkuji Jana
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1014



WWW
« Odpověď #37 kdy: 18. 03. 2007, 20:02:12 »

Contract - Zmešit (o kolik se zmenší výběr)
Aby šlo rozkliknout Volně, musíš mít nějaký výběr. Jenom odhaduji možný problém, momentálně je nefunkční stránka s odkazem, tak to nemůžu pořádně vyzkoušet. Smutek
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #38 kdy: 19. 03. 2007, 07:33:04 »

Už jsem na to přišla jde to ale jen pravým tlač.myši. Díky moc Jana Jdu si prohlížet další Vámi doporučené galerie. Je to fakt nádhera škoda,že taková mořnost jaká je dnes nepřišla pro mě alespoň o 10let dřív. Ale snažím se a hlavně mám s toho radost. Díky :-))) Jana
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #39 kdy: 21. 03. 2007, 08:43:25 »

Při prohlížení galerie jsem narazila na Plugin " GRAVURE " byl z fotky udělán pěkný malovaný obrázek. Je možné tento někde získat. Děkuji Jana
Zaznamenáno
zdenekh
Full Member
***
Příspěvků: 240



WWW
« Odpověď #40 kdy: 21. 03. 2007, 08:52:33 »

http://photofiltre.free.fr/frames_en.htm v pluginech hledej Engraving...........
Zaznamenáno

===============
>- Nazdar Zdenek -<
===============
Anonymous
Host
« Odpověď #41 kdy: 21. 03. 2007, 15:59:07 »

Díky má staženo a zkouším. Dotaz. Zlatý efekt písma. Nový soubor otevřít 640x200  a dále údaj o barvě. Dialog pro nový obrázek klik na obdélníček s barvou objeví se dialogové okno Win. a tam zadat číslo Barvy. Nemůžu nic takového najít když otevřu Nový zadám míry tak je tam barva pozadí a tam nic nejde prosím prosím. Díky Jana
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #42 kdy: 22. 03. 2007, 05:59:33 »

Už se zadařilo díky Jana
Zaznamenáno
sueva
Administrator
Jr. Member
*****
Příspěvků: 57



« Odpověď #43 kdy: 11. 05. 2007, 10:57:55 »

dala jsi ho do podadresáře Photofiltre/Plugins ?
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]
  Tisk  
 
Skočit na: