Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Photofiltre « Problémy «  (Moderátor: Jitkara)Pruhlednost
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Pruhlednost  (Přečteno 5367 krát)
Sandra6
Newbie
*
Příspěvků: 5

202322517
« kdy: 07. 06. 2005, 08:23:50 »

Zdravím opět. Jak nastavíte průhledné pozadí?Když nastavím průhledné pozadí, tak mi editor již neumožní na průhledné pozadí vkládat tvary. Ještě to zkusím nějak vymyslet. Jinak díky za veškeré připomínky. S tímto grafickým editorem se teprve seznamuji
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #1 kdy: 07. 06. 2005, 11:31:50 »

Průhlednost  to umí jen v gifu, dělá se až na konec - klasicky se zvolí barva nebo oblast výběru, která má být průhledná.
při zpracování gifu, který je průhledný, je nutno průhlednost napřed zrušit a pak zvolit v menu Obrázek RGB barvy, aby se to dalo upravovat .
Jinak tohle neumí vrstvy, to bys musel zkusit komerční photofiltre-studio.  Montáže a blendy se dělají přes photomasque, vlastnosti vložení - při vkládání do obrázku pravý klik a pomocí matematického pluginu. Zkus zkouknout pár návodů a tipy na photofiltre.suewebik.net - trochu jsem si tam hrála s neprůsvitností.

SuE  ..ehm, nějak nejsu přihlášená Úsměv
Zaznamenáno
Sandra6
Newbie
*
Příspěvků: 5

202322517
« Odpověď #2 kdy: 07. 06. 2005, 12:23:23 »

Diky za odpoved...pred chvili jsem na to prisel :-) nevedel jsem, jak zvolit barvu, kterou jsem chtel nastavit jako pruhlednou. Bylo to proto, protoze jak davam moznost pruhledne barvy, tak na me skoci okno a to me vylekalo, ze jsem nevedel, ze mam kliknou zpatky do obrazku a zvolit barvu, ktera ma byt pruhledna. A ano, pruhlednost funguje jen v gifu.
Zaznamenáno
martina
Newbie
*
Příspěvků: 1


« Odpověď #3 kdy: 13. 08. 2005, 16:51:06 »

ja by som sa chcela spytat, ako odstanim pozadie. Ked mam fotku napr. s postavou a chcem aby mi ostala len ta postava. Ako to mam odstaranit? Nechem ale ani aby ostalo biele
Dakujem

PS: SOm uplny zaciatocnik
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1014



WWW
« Odpověď #4 kdy: 13. 08. 2005, 18:41:25 »

koukni sem http://photofiltre.suewebik.net/forum/viewthread.php?tid=70
pozadí pak můžeš vybarvit libovonou barvou, vložit do něj jiný obrázek nebo použít průhledné pozadí  (to jde jen ve formátu .gif a ten používá pouze 256barev)
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #5 kdy: 10. 05. 2007, 17:32:49 »

Prosím jak dám na záhlaví které tvořím obrázek
Smutek
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1014



WWW
« Odpověď #6 kdy: 10. 05. 2007, 20:10:45 »

Zkus použít prosté kopírování - dotyčný obrázek kopírovat (Ctrl+C) a do záhlaví vložit (Ctrl+V)
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  
 
Skočit na: