|
Maryla
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 19. 09. 2007, 20:33:29 » |
|
tak jsem se právě vrátila z prohlídky galerie. Ty hodiny s tou růži jsou nádherné:). Jestli je to smontované ve photofiltru tak navrhuji dát to i tady, ať je co kritizovat;) I když já osobně ještě jednou chválím:)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Jitkara
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 19. 09. 2007, 21:05:20 » |
|
Všechno jsem prošla  a vyzkoušela PS. Skoro všechny fotografie ti letí na bok, úplně stejně jako ty moje. Někde byl návod na srovnání. [Upravil dne 19-9-2007 Jitkara]
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
bedna13
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 19. 09. 2007, 21:19:24 » |
|
to maryla:děkuji za pochvalu,ale to víš nemám tak kvalitní foťák,a v životě jsou důležitější priority než novej foťák:)no a ta věž s hodinami ,mě ta fotka připadala vlevo prázdná a ta růžička to oživila :embar:
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
bedna13
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 19. 09. 2007, 21:26:28 » |
|
to Jitkara:no myslíš doprava a nebo že to není rovný,ono jak fotíš bez podpěry tak mi to vždycky uhne,když je člověk na výletě tak na to nemyslí:eureka: A tu fotku si udělala pěkně,já prostě se učím a sem snaživá takže se to určitě taky naučím;)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Skupca
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 19. 09. 2007, 22:12:46 » |
|
 no pěkná galerie,jakto,že jsme se na dámě ještě nepotkaly?  roztančený sloupy je taky moje dávná bolístka,taky nikdy nevím,čehože se to mám chytit...  nezoufej,jde to srovnat... 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
bedna13
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 20. 09. 2007, 10:39:41 » |
|
to Skupca:Ja sem jí založila teprve včera:D
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Maryla
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 20. 09. 2007, 10:41:36 » |
|
jako bych neměla v počitači dost vlastních fotek:drool: Omlouvám se za to co jsem z toho udělala:embar: Mimochodem horizont se dá vyrovnat takto: obrázek, otočit, volně, a pak jako v tomhle případě úhel -2. Dělam se tady chytrá, ač jsem trapný amatér;), ale tohle je moje zkušenost z praxe, se šikmým horizontem bojuju pořád.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Maw
Pomůžu, když budu vědět.
Global Moderator
Hero Member

|
 |
« Odpověď #8 kdy: 20. 09. 2007, 11:16:40 » |
|
To Bedna13: prošel jsem si celou tvoji galerii. Chyby děláš stejné jako každý, kdo začíná (kolinearita, protisvětlo apod), ale to se dá naučit. Dovolil jsem si upravit jednu tvoji fotku, v podstatě jsem jen upravil křivky,přidal tvrdé světlo a rozpustil okraj aby to celé dostalo takovou snovou atmosféru.
Přeji ti jen dobré světlo
Maw :cool:
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Jana
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 20. 09. 2007, 13:24:49 » |
|
Fotky se mi moc líbí ale ty rámečky vůbec co udělal Maw vypadá dobře :-)))
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
bedna13
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 20. 09. 2007, 17:59:20 » |
|
Děkuji vám všem :embar:za to co dokážete udělat s obyčejnou fotkou,já když začnu s barevnými přechody nebo kontra no zkrátka cokoliv udělám tak si řeknu no to je blbí a zas to vymažu,schody fotil manžel já bych tam nevylezla ale on stejně fotí tak jak já:D.Ale já se chci naučit fotku upravit tak aby byla něčím zajímavá a netradiční,a to bude ještě dlouho trvat:D.Všem děkuji za nápady a rady já se jdu teď učit a tvořit:bounc:
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Nini
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 28. 10. 2007, 10:03:26 » |
|
Fakt hezký, ty první dva jsou super živě jsem viděla strom v kroměříži i ty bolouky nebo co to je.Jnak je to hezký uplně všechno
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|