Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Photofiltre « Problémy «  (Moderátor: Jitkara)Vložení fotky do rámečku
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Vložení fotky do rámečku  (Přečteno 6121 krát)
Anonymous
Host
« kdy: 09. 11. 2007, 20:00:55 »

Hezký večer,

potřebuji pomooocc, již několik dní bojuji s rámečkem (kitem), který jsem si stáhla z netu a nejde mi tam prostě vložit fotka :-( přes rámeček jdou nějaké ozdoby, takže to potřebuji dostat pod ně a už opravdu nevím, samo velikost mi taky nesedí, ale to snad nějak zvládnu, ale jsem neštastná jaké jsem nemehlo, pomůže někdo radou?? Návodem. díkyyy Petra
Zaznamenáno
Maw
Pomůžu, když budu vědět.
Global Moderator
Hero Member
*****
Příspěvků: 1088



WWW Email
« Odpověď #1 kdy: 09. 11. 2007, 20:14:31 »

Pošli sem na ukázku ten rámeček. Bez toho ti asi nikdo neporadí.

Maw   :cool:
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #2 kdy: 09. 11. 2007, 20:25:29 »

Nevím jak to sem vložit :-(
Zaznamenáno
Skupca
Hero Member
*****
Příspěvků: 609



WWW
« Odpověď #3 kdy: 11. 11. 2007, 19:41:00 »

Mrknutí není to těžké...otevřeš rámeček,kouzelnou hůlkou označíš bílý střed,pak otevřeš fotku kterou tam chceš vložit,dáš kopírovat,překlepneš zpátky na rámeček(výběr je pořád aktivní!) a klepneš na plugin "Paste Into(či Paste Inside)",tam klepneš na "preview,případně upravíš parametry,OK....a je to...Úsměv
Zaznamenáno
Skupca
Hero Member
*****
Příspěvků: 609



WWW
« Odpověď #4 kdy: 11. 11. 2007, 19:41:06 »

omlouvám se,hopslo mi to dvakrát...:embar:

[Upravil dne 11-11-2007   Skupca]
Zaznamenáno
verads
Newbie
*
Příspěvků: 8


Email
« Odpověď #5 kdy: 13. 03. 2013, 01:16:21 »

Mrknutí není to těžké...otevřeš rámeček,kouzelnou hůlkou označíš bílý střed,pak otevřeš fotku kterou tam chceš vložit,dáš kopírovat,překlepneš zpátky na rámeček(výběr je pořád aktivní!) a klepneš na plugin "Paste Into(či Paste Inside)",tam klepneš na "preview,případně upravíš parametry,OK....a je to...Úsměv
  no ja to robim jednoduchšie , vezmem si ramik v PNG vyberiem si vrstvy tam si dam prazne a potom kopirovat to co chcem vlozit a pravou myšou dam manualne nastavenie a upravimm velkost
Zaznamenáno
magdaléna
Newbie
*
Příspěvků: 5


Email
« Odpověď #6 kdy: 27. 08. 2013, 13:31:54 »

Už to vieš?  Ak nie, tak napíš na janmagda25@gmail.com
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  
 
Skočit na: