Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Photofiltre « Problémy «  (Moderátor: Jitkara)To sem se také mohl nejdříve podívat :-)
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: To sem se také mohl nejdříve podívat :-)  (Přečteno 3947 krát)
Kráťa
Newbie
*
Příspěvků: 27



WWW
« kdy: 01. 08. 2005, 18:47:29 »

Ahojky,
měl bych takový stupidní dotázeček. Jak docílit toho, aby mi zůstávala bílá barva pozadí. mě to přijde, že konfigurační soubor je snad "jen pro čtení", či co. Vždy, když to změním na bílou, tak se mi to po novém otevření Photofiltre přehodí na modrou. Já si toho samozřejmě nevšimnu, smažu nějaký výběr a místo bílé mám modrou.
Když už to píšu, tak ještě jedna věcička. Když třeba v Malování, či ve Wordu (a jinde) zmáčknu Ctrl a přetáhnu výběr, tak se mi přetáhne kopie vybrané věci Používám to dost často, ale ve Photofiltre se mi přetahuje pouze tvar výběru. Určitě to budou nějaké blbosti.
Zaznamenáno

Kráťa s vypnutým zvukem
SuE
Full Member
***
Příspěvků: 167



WWW
« Odpověď #1 kdy: 01. 08. 2005, 20:04:16 »

ten výběr klasicky ctrl+c a pak ctrl+v
s tím pozadím .. já mám bílou. To se nastavuje v té volbě při vytvoření nového obrázku a mně to tam zůstává
Zaznamenáno
Kráťa
Newbie
*
Příspěvků: 27



WWW
« Odpověď #2 kdy: 01. 08. 2005, 20:05:10 »

Hraji si tak s děláním oválného rámečku a tím pastovacím pluginem, když na mě vyskočí "cedule", že jako ten soubor PhotoFiltre.ini je nějaký nemocný, nebo tak něco. Jasně, že byl pouze pro čtení a proto mi tam stále skákala ta modrá...
Ještě to kopírování výběru. To by bylo. :-)
Zaznamenáno

Kráťa s vypnutým zvukem
Kráťa
Newbie
*
Příspěvků: 27



WWW
« Odpověď #3 kdy: 01. 08. 2005, 20:09:30 »

S tím výběrem to právě tak dělám, přes schránku, ale když třeba potřebuji dejme tomu na sejmuté obrazovce vymazat titulek okna, tak třeba v Malování udělám výběr, zmáčknu Ctrl a pak ten výběr pouze popotáhnu myší na text, dokud ho celý nezakryji. Přes schránku se mi to vloží doprostřed obrázku a netrefím se.
Zaznamenáno

Kráťa s vypnutým zvukem
SuE
Full Member
***
Příspěvků: 167



WWW
« Odpověď #4 kdy: 01. 08. 2005, 23:57:20 »

ale pak s ním můžeš posunovat než dáš enter
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  
 
Skočit na: